Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto från skärmen


årets julkalender


sätter trollskott och tiden stannar
den det drabbar sover inte nog
tillplattad vaknade
det var imorgon värmen anländer

tände värmeljusen skrev inköpslistan






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-12-05 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP