Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

föda

 

det som föder ingen
göder den som sparar hälften till nästa dag
harens spår korsar strövområdet
stämplade avtryck över oändlig skare

 den som lärt sig tala i tungor
talar rövarspråk utan kluven tunga

rör sig obehindrat mellan olika väsen
de infrusna bland mammutar lever de
eller lämnade de sin hud i pant
mot en ny skepnad och jagar i flock




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-12-05 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP