Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peter Pan

om den trebenta
tänkarpallen stod stilla
säker på
all världens problem
även klingade av

nu står många istället
och ropar utan få svar
Gud Fader har blivit döv
med tiden
kan det vara kriget i Gaza
Ukraina alla bomber
skulder och fasor
Alla liken barn och gamla
krigarna klarar sig bättre
trots förlusten av armar eller ben
övertygad om Han inte nöjd
med sin skapelse.





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2023-12-05 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP