Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


My dearest friend

I have a friend,
always loving me.
My friend is nice
and could be “a man” or “she”.

Every time we meet
he/she come close
to my feet.
I feel her/his nose.

(You guessed right:
my dearest friend is a dog!)




Bunden vers (Blankvers) av Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-12-05 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Johan Alexander Malmsten
Bengt Johan Alexander Malmsten VIP