Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God jävla jul

Visst är det vackert?
Tystnaden, där vi går.
Vilandes i sidospår.

Ljuden som ekar av desperation.
Demonerna har fått sitt,
vi mötas på livets mitt.

I det svarta är vi så lika.
Egentligen väldigt få som är unika.
Bärandes på samma skit och
Belånade i ett liv på kredit.

Men snart står julen på glänt,
Då åker masken på.

God jävla jul,
Mitt i vår misär.






Bunden vers (Rim) av SellwiN VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-12-05 20:20



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Julen är vidrig.
2023-12-10

    Jim Friberg VIP
Ingenting ger ett bättre långfinger mot panikångesten än att ta den med ett porslinsansikte. God jävla jul
2023-12-06

  Larz Gustafsson VIP
Julen är alltid ond.
Jag firar den inte.

2023-12-06

    ej medlem längre
Älskar din text.. men julen ännu mer *ler* Sorry *ler igen* men förstår de som inte hakar på..
2023-12-05

  rostspik VIP
En riktigt bra dikt som ifrågasätter ljug och förställning.
2023-12-05
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP