Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mr. A syns i receptionen om du kollar ordentligt.


Thailändare är korta, de syns knappt!

Jag är en JÄTTE. Det hörs väl på mitt namn:”BengtJohanAlexander”
tillsammans blir det 19 bokstäver! Thailändare heter något mycket kortare: Exempelvis ”A, Na och One”. Servitrisen One är tre gånger längre men ändå superkort.
Så med 10 bokstävers hjälp kan en viss Thailändare räkna upp hela släkten.
Jag behöver minst 100 bokstäver eller fler. När du säger dessa tre Thailändska namn, A, Na, One i snabb följd efter varandra så tror säkert många att du talar Thai.

Förutom mitt långa förnamn så är jag 193 centimeter lång medan thailändare är mycket kortare, sisådär 152 centimeter.
Min fru är 160 centimeter men ändå längre än nästa ALLA thailändare!!




Bunden vers (Blankvers) av Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-12-06 00:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag var en av de längsta på gatorna i Addis Abeba.
2023-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Johan Alexander Malmsten
Bengt Johan Alexander Malmsten VIP