Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Artikel 263


Under lupp

Av monitorer

En människa kränkt

Av humor

Ett vapen i sanningens tjänst

Går till attack

Och drar en människa

Inför rätta

Vi är under lupp

Av monitorer

I hopp om att

Sanningen inte

Ska undgå oss

Och bevisen ska hålla

För åklagarens åtal

Och domstolens makt

Ingen klarar sig

Längre undan

Ett fallande försvar och

Sannings kravets allvar

Inte ens en stå upp komikers

Absurda Skämt

Eller en ordets hörares

Symboliska tolkning

När ordets görare

Hamnar under lupp!

 

Taleptox Skrev

Den 20231206

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-12-06 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP