Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


den stängda dörren


Vi kan stå och hamra på dörrbladet
år efter år utan att dörren öppnas
det enda minnet, röken efter elden
som i kläderna dröjer kvar
stenstoderna vände sig bort
tittade oss över axeln
och den öppna handen
nådde aldrig fram

varför ser vi inte längre varandra
i nödens stund
är det skräcken som avstår
möta egna spegelbilden
alla förlista skepp och isberg
alla garderober där vålnader
sover i sina kistor
varför lyssnar vi inte till rösten
som mumlar

utan kvävas av munkaveln





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-12-07 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP