Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klistrig humor

Humor en dekokt som blir klister
mellan diverse brister
Brister har de flesta
en del inom det mesta
min största kan upplevas
som hinder av andra
om de oss klandra
då tänds bengaliska eldar
och kulor om öronen visslar
om någon ugglan gisslar








Bunden vers (Rim) av the wildcat VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-12-08 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP