Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Tack för idag klokuggla

växer flera centimeter
det betyder allt
du läste och blev hel
men skulden tvagade sig
och vattnet färgades rött av blod
hur den kan sova fredad i sitt bo
visar på ett samvete
beckande svart

vad du måst utstå
tänker på allt och tiden
och brunnen rinner över
de sämsta svinen
slaktar ingen
de duger blott som mylla















Fri vers av the wildcat VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-12-06 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP