Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med 300 Baht (TBH) på fickan

När man besöker Thailand
så är en oljemassage ett måste.
Och med 300 Baht på fickan
så borde väl det räcka - trodde jag.

Alla massage-ställen vill ha 400 Baht.
Till och med de som masserar på stranden
ska ha sina 400 Baht.
Inget prut. Inga prisförhandlingar. Nada.

Tro mig, jag har frågat precis överallt.
Alla massage-ställen i Karon Beach.
Både på stranden och på promenadstråken.
Oavsett om jag frågar som första kund eller sista.

Man kan pruta på kepsar, man kan pruta på
skjortor och sandaler. Det fungerar lätt.
Men att snacka till sig en billigare massage
fungerar inte alls. Inte i Thailand.

Så ta med dig en rejäl kassa. Om du gillar massage.




Prosa (Kortnovell) av Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-12-07 02:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
BAHT*
2023-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Johan Alexander Malmsten
Bengt Johan Alexander Malmsten VIP