Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förundrad


Varför såg inte det förut
om hade aldrig behövt
på ormen slå en knut
uppfattades som vänlighet
blev kränkt värdighet
under ytan lurade hajen
förklädd till malajen
av kunskap blev alla rika
då de förstod, även unika










Bunden vers (Rim) av the wildcat VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-12-07 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP