Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utblåst ljus


somnade som ett utblåst ljus
det blev en lång dag
några droppar vax
rann över kanten
stelnade som ett finger
mitt i sin rörelse

pekande som Gustaf Adolfs staty
på torget i rikets andra stad

godnatt klokuggla




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-12-07 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP