Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivande är verkligen en konstform som bör respekteras och skyddas. Det är viktigt att vi alla respekterar varandras utrymme och integritet, särskilt på platser där vi delar våra personliga tankar och känslor genom skrivande.


Skrivande är verkligen en konstform.

 

Skrivandets glädje, ren och klar,
Störd av de som inte förstår.
Men trots allt brus och allt ståhej,
Fortsätter vi skriva, för det är vår grej.

Vi delar våra tankar, våra drömmar och vår röst,
I hopp om att någon där ute förstår oss mest.
Så låt oss skriva, låt oss vara fria,
För i skrivandet finner vi vår egen melodi.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2023-12-07 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP