Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mening

Födelsen




Livets mening finns här mellan raderna





Döden




@Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-08 08:52



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Ja, så var det sagt. Det är väl bara kvantfysiken som kan ställa till det. Tjusig grafik till orden.
2023-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är livets mening.
2023-12-08

  rostspik VIP
Så koncist och stringent det kan bli. Bra!
2023-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP