Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folkomröstning - naiv tanke

Om vi fick folkomrösta
om vi vill ha krig
hur många skulle rösta ja?

Om alla dom som röstat ja
får stå vid sina ord
och samlas på en särskild plats
långt ifrån oss alla andra

Där kan de sedan kriga
så länge de har lust
och vi som röstat nej
kan leva i fred på vår jord







Fri vers av Annaemi VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-14 07:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hamas är terrorister.
2024-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag litar inte på EU, FN, NATO eller USA.
2024-03-14

    Askanden
är demokrati bra?
det tror vi idag.

vad tror människor om 1000 år?

ÄR demokrati bra?

eller VAR demokrati bra för folket som levde på 2000-talet?
2024-03-14

    Askanden
jag litar inte på folket jag
eftersom jag inte litar på mig själv

demokrati är den tredje bästa lösningen
den bästa
och nästbästa
finns inte
2024-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Markera mot dem kan man emellertid göra i alla fall.
Putin tycks vara väldigt nervös när det gäller opinionsyttringar som inte faller honom i smaken.
Sedan har vi Hamas, som Sverige är med och sponsrar ekonomiskt. Terrorister.
Skandal!
2024-03-14

  rostspik VIP
Problemet är att figurer som Hitler och Putin inte bryr sig om vilka som vill ha fred eller ej.
2024-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Krigshetsare är vansinniga.
Hitler var en sådan.
2024-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP