Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


foto från teveskärmen


nobelorkestern spelade


med armstyrka och glöd
spelade solisten
både stråke och solist
behövde vara uthålliga
misstänker hon styrketränar

stråken trådade
med avsikt för den tunna tonen?

natti klokuggla











Fri vers av the wildcat VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-12-09 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP