Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mardrömmar


förstår hur det känns
jag var även där
då drömmarna jagade mig
och sprang jagad som ett djur
genom natten
oroar mig något åter
ska hända dig klokuggla

Varför ska det vara så
ensamheten känns mest
dagarna före jul
och de stora helgerna
värst för de ovana
själv tillvand och även
vänner som är singel




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-12-10 03:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP