Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


födelsedagar

brukar de närmast sörjande träffas
över en bit mat
det är min tur bjuda snart
senast var det åskmolnet
vi blir sittande flera timmar
på Valencia
dit kommer resenärer och bofasta
menyn är omfattande
lejonet längtade efter sin
vegetariska avokadosallad
sade hon då hon ringde
och gratulerade
Det blev tomt efter vännen
som nyligen gick bort i cancer
håller kontakten tills vidare
med maken per telefon
som stöd efter allt bråk
och operation han även måst göra
Vad tacksam jag är
kan använda mina händer
ledsen höra en kompis
från jobbet hade svår värk
av reumatism i händerna
och hade morfinplåster
sade vikten av träning i hennes fall
och hon äntligen insett det
ska få ett träningsprogram
själv en notoriskt vaneförbrytare
med min träning
hade litet ont här och där
i axlarna eftersom ovan
arbeta med armarna uppsträckta
då jag drog ner strukturtapeterna
på tisdag ska hantverkaren börja
sandpappra och några fläckar
ska spacklas
jag gjorde underarbetet
fick både fysträning och sparade pengar








Fri vers av the wildcat VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-12-10 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP