Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bisyssla



självet har en givande bisyssla
en liten lustighet
då det surrar omkring irriterade bin
som blir störda av opportunisten
som gärna river taket
över Putin och hans gelikar
hörde han begår hemfridsbrott
här i Sverige som länge haft
naiva politiker
som äntligen börjat vakna
smeten vi hamnat i
beror delvis på handlingsförlamning
yttrandefrihet
visavi koranbränning och religion
danskarna har satt ner foten
och ändrat lagarna för skydda
befolkningen

men i avvaktan om det någonsin sker
för stockarna i älva
att Sverige blir medlem till Nato
har som försäkring hyvens band
knutits med USA
en rysning blott far genom tanken
över stundande valet där
eländet Trump förtrollat många enögda





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-12-10 04:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP