Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla lika


dessa oppportunister
Alla så lika
irriterande uppkäftiga
talar klarspråk
sparkar in dörrar
väcker hesa Fredrik så han tutar
i örat på de sovande
som spottar ut hårbollen
och börjar dagen




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2023-12-10 05:14



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
ha en bra dag klokuggla
2023-12-10
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP