Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Medvetna val

gör den som längs vägen funnit
framgång blir en trägen gäst
om vila och glädje samsas
som bröder och systrar
då flödar ur kärlet varje dag
upptäckarglädje innovationer
inga gränser finns
och möjligheterna oändliga
bara öppna ögat

upptäcker fåglarna samlats
runt foderautomaten
maten räcker till för alla
trots de kivas









Fri vers av the wildcat VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-12-10 13:28



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
vilken mästerkock kokar soppa på spik klokuggla,? Ingen.
2023-12-10
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP