Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT VÄRLDSKRIG UTAN SOLDATER

I den teknologiskt datoriserade civilisation
av androida robotar och förprogrammerat
målinriktade missiler finns det inget behov
av att använda sig av fotsoldater som i 1:a
och 2:a världskriget när krig i praktiken
kan utföras teknologiskt ungefär som i ett
dataspel.

Målinriktade styrda missiler vardera mot
Pentagon,Vita huset och Kreml,
vore väl den enklaste sak i världen program-
mera in för så innovativa länder som Japan
och Kina.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-12-10 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP