Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fingret


spindeln i nätet med det hala fingret
bonden Grimwalker
försöker sätta potatis fast det är vinter

månne alla skruvar trillat ur
eftersom muttern saknas
dessutom en riktig snuskhummer
som borde stoppas upp
placeras på museum bland alla
urtidsödlor




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2023-12-11 04:19



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
ja gud bevare har försökt delita det mesta men röken hänger kvar
2024-03-10
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP