Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Artikel 263


Ett tidsfördriv

Betänk denna fråga;

Varför ska det fortsättas

Med krigets låga?

 

När det kan vara bara lek

Varför beter vi oss inte

Mot krigets låga med ett svek?

 

Inget kan få mig

Att normalisera ett anfallskrig

Hur är det för dig?

 

Vi tycker sannolikt olika

Om Krigets förfärliga låga

Oavsett om det är fattiga eller rika

 

Sport, spel och tidsfördriv

Alla är de muntra följeslagare

I tillvarons sysselsatta liv

 

Jag väljer bort krigets låga

För tidsfördriv och hobbys

För att jag det kan och det våga’

 

Taleptox Skrev

Den 20231211

<+>




Bunden vers (Rim) av Taleptox VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2023-12-11 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP