Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sitter på span

målaren dyker upp inom kort
kloklipperskan
lämnade en present till hans fru
hon tog hand om hennes katter
medan min vän var
på besök i hemlandet
frun sade det var mycket göra
hm sista gången gjorde jobbet
var 2018 sov över
för slippa åka två ggr varje dag
släppte händerna vid hemkomsten
för krafter återfå för mina
låg på operationsbordet
den 13 december
fann der svårare gå
Då lejonet och katten
delade ut röstsedlar åt FI
Nog var det mycket 2018

17 st var det sammanlagt
hann inte fysträna fast
fick egentligen nog med allt göra






Fri vers av the wildcat VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-12 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP