Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


grattis klokuggla på din dag kram


utvald


under årets mörkaste tid
skingrar ljusbäraren tidens mörker
och skuggorna viker
då Lucia på tröskeln står
med ljus i sitt hår
hopplöshet blir till hopp
för vi vet

efter vinter kommer vår






Fri vers av the wildcat VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2023-12-13 04:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP