Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


gluggar klokuggla

fåglar skymtar i djungeln
gläntorna viloplats för ögat
som gluggar genom lövamassan
ljuset träden den blå himlen
rösten från naturen hämtas
ur minneslunden
tapeten är magisk

Tack för idag klokuggla kram














Fri vers av the wildcat VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-12-12 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP