Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


det ljuset lyser starkare


minnen som gör själen glad
en del kallar dem för livbojar
jag vill nog hellre beskriva dem
som solen
för de värmer
även då det är vinter

men utan dem skulle själen drunkna
och räddningen är livbojen
kärt barn har många namn
Peter Parker :)




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-12-12 21:25



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
det stämmer :)
2024-01-27
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP