Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på andras bekostnad

vi kan förundras över mycket
värst ändå de som på grannens mark
bedriver tjuvjakt eller över en natt
bygger grunden för sitt eget
för hans broder och syster
aldrig där ska gå fastän jorden de
grävt rensat gödslat för där kunna
så blommor och grönt
den som hellre sprider ogräs där
för inte unna andra glädje och vilan efter sekel
av kamp med den kontaminerade jorden

den som har samvete göra så
förstår ingen rättstänkande människa sig på
hittar på sagor och bygger luftslott
missunnar andra vandra över sin kolonilott





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2023-12-13 04:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP