Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

otroligt

den som har makten andras liv förstöra
av en fjäder blir en hönsfarm
Då vi gräver vad finner vi
inte guldet som glimmar
den skuldsatte grimwalker såg till
tvätta händerna rena
för inte framför domaren
ska behöva stå

isolerar och bältar den sjuke
som drivs till randen
och allt för en ohelig sak
dra ända in i hälleflundra
där ni hör hemma




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2023-12-13 05:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP