Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sockerärtor


ska inte spritsa några
inte heller koka soppa på spik

ska ta en vanlig jordisk frukost
och börja dagen
ha en fin morgon
unna dig en god frukost

det är din dag Peter Parker kram




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-12-13 05:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP