Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomten finns sluta aldrig tro

julen smyger sej på som alla förväntningar 

när vi var små  då fantasin var obegränsad 

 

och tomnten fans på ricktigt för det vet alla 

som var små att tomten finns men så växer

 

man upp och sluta tro och alla magi dör ut 

som hör julen till det är så synd för det är en 

 

så underbar årstid och värld full av liv och

späning och alla önskningar som går i uppfyllelse 

 

eller inte men det spelar ingen roll för alla man

älskar är oftast samlade runt borden eller granen 

 

jag ville ha alla hårda paket som liten men nu som 

vuxen uppskatar jag dom mjuka om jag får något 

 

alls men det spelar ingen roll för mej jag nöjer mej

med en skinkmacka till kalle anka men tomten finns 

 

i allas minnen en gång i en fortrolad värld när fantsin

var obegränsad och tron och önskan stark tomten finns 

 

sluta aldrig tro på det ge era barn den magi ni upplevde 

skälv det är den finast julgåva man kan ge till sinna barn 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-13 17:41



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Såklart tomten finns, men han ser lite olika ut, beroende på vilket land han bor i. För barnen är det viktigt att tro på något, att känna glädjen över för dom fina julklappar, att någon bryr sig, att få en varm kram. En fin juldikt du skrivit!
2023-12-14
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten