Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


glädjepiller klokuggla?


hoppas du tog ett piller idag
de livar upp om vädret är grått
Då strandar du inte på skäret
du balanserar på surfbrädan
och hoppar i land
utan minsta stänk väter
dina kläder





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2023-12-13 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP