Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Våga tro Lev nu

Våga tro,
att tankar bara är tankar, en längtan, en saknad, ett påhitt och koncept.

Ett lidande som väcks, tar över, och dominerar, låt det passera, känn ett lugn, bara känn.

Känn lugnet expandera, känn din mask falla av, känn balansen och balansera.

Ibland läskigt nära till panik, känn kärlek, känn hopp och känn frid.

Svartna in i det vackra, stanna kvar, ge det tid, absorbera, känn allt och kom att förstå.

Att tankar bara är tankar, att allt är förgängligt och att allt ska förgå.
Lev nu.




Övriga genrer av Carl-Hugo Andersson
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-14 02:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Våga tro på Jesus!
2023-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Hugo Andersson