Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årets första sol

En bortglömd känsla,
hade vi sovit i år?
Kanske bara i några månader men det kändes längre än så.

Vi hade alla glömt bort vad det gör med vårt humör,
hur det lyfts och blir muntert,
hur allt känns enklare,

hur solen berör.

Vi hade glömt bort hennes känsla,
hennes värme och ljus.
Vi hade sovit en vinter men var nu redo för hennes rus.




Övriga genrer av Carl-Hugo Andersson
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-09 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Hugo Andersson