Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godmorgon klokuggla


ära beröm och utmärkelse


vilar inte på dessa lagrar
arbetar ideellt åt mig själv
lämnat bort många händer
har bara två kvar
som ska räcka tills ögat slut

har hunnit bära plocka byta tavlor
fann den saknade påsen, tejpade bar in
pelletsen mmmmmmmmmmm
pluggat in värmen motor startar nöjd och glad
till eftermiddagen
kastade ett öga över flödet trevligt med jultemat
hörde GW inte främmande för tomtar
alltså inte tomtar på loftet
då han jagade har han skymtat dessa väsen
inte jultomten, utan den grå hustomten
som enligt sägen ser till huset och folket
kanelens värdar hade roligt åt honom
han behåller alltid ansiktet
kommentaren var en pärla
"varför inte, vi tror ju på allt som inte är sant"





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2023-12-14 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP