Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomtar på loftet


ett elakt epitet de rationella sprider
kan de någonsin grannen förstå
då de speglar sig själva
inte heller ser de hur grannen lider

den gamla stugan ödebygden
i folkmun levde originalet
som skogens väsen såg
slingrande grusvägar
barndomsvän och katten
besökte hennes hemtrakter
efter den gamle somnat in
grävde många efter skatten




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2023-12-14 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP