Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då och nu

 

När jag sluter mina ögon
ser jag lätt min forna glans
klara ögon , inga rynkor
och med benen full av dans

Tänk så fort åren försvinner
går blott på en kort sekund
önskar att jag allting hinner
om inte livet går på grund

Så mycket mer att se och höra
fast blicken nu är lite trött
vill fortfarande på benen röra
när jag för länge soffan nött

 

copyright(christin lederman)

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-14 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP