Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnattssolens månsken

Att överleva.
Konsten och diktens tårar.
En plats på jorden.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2023-12-14 21:04



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket fin och välstämd haiku.
2023-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP