Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skakar av mig snön

Barfota nätter.
De som vandrar på övergivna gator.
Sträcker på mig som en katt.
Men känner isvinden under huden.
Ensamma stunder.
Liljornas frusenhet krackelerar.
Lucian har lämnat spår efter sig.
Så som de vingklippta granarna.
Snöänglarnas tårar.
Vinterns andedräkt av iskristaller.
Skakar av mig snön.
Så gott det går.
Tar emot den varma glöggen.
Den tinar upp mörkret inom mig.
Någon dag ska jag bli hel igen.
Kanske redan idag.
Kanske.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-14 21:17



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Vackert och berörande poem. Det är viktigt att få bort mörkret och kylan som ibland döljer sig inombords...
2023-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP