Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hållningslös


muttrar brickor och skruvar
då de lossnat från fästet
faller tornet med ett brak
samhällets olika funktioner
har minerats inte märkligt
alla känner sig rotlösa
utan sin hållplats




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-12-15 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP