Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


en älskad


det gör alltid ont skiljas
från en älskad vän
oavsett färg på pälsen
de lever snabbare än människor
de lever varje andetag
följer oss i spåren
de leker
fastän det är skugga
ty de ser inte skuggornas färg




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-15 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP