Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även arkivet behöver städas


vrider ur trasan och spolar ner
bokstäver ibland
scenbyte behöves då och då
för inte helt bli en eternell
bland de andra doftlösa
det kan bli så
bland de sorgklädda













Fri vers av the wildcat VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2023-12-15 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP