Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står och tittar på

Blickar av havsblå.
Stunder av prunkande nattviol.
Skuggor i skymundan.
Kunde spegla mig i drömmar av sin egen tid.
Naket dagg omfamnar morgonen.
Omkring mig städernas mossa skövlas.
Regnet porlar fastän dess tårar redan tystnat.
Sagostund vid sänghimmelns rötter.
Tystnaden smeker.
Ibland viskar jag dikter.
De som ännu ingen läst.
Hemlighetsfull.
Kråkorna syns bakom glasverandans brygga.
Kloka råd drömmer sig bort i vinden.
Somnar med ett leende.
Tröstar mig med drömmarnas vita segel.
Närmre än främling av snö.
Tornugglor så berusande nyktert.
Men nu.
Bara nu.
Stillhet.
Låter det få vara så.
Musikens sista toner.
En havsvåg rullar in.
Jag fyller på glaset.
Med ännu några droppar.
Skålar in världen.
Låter mig beröras.
I samklang med vinterns röst.
Så nära.
Att jag kan känna den.
Mot min hud.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-12-15 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP