Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad ska man säga?


Då jag läser någon
som vandrar över min sida
lyfter upp den med handen
en skalbagge en fjäril
som kommit fel
sorgkläder bär de
över vaknat
då det är vinter

tiden är en flyktig vän
men tiden visar även
om rätta ullen kläderna har
då lämnar de inte bäraren bar
alltför styva i korken
böjer inte knäna
skidan den slinter
och färden slutar före Mora

helt klart mången behöver gå i skola
och lära sig medmänsklighet






Fri vers av the wildcat VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2023-12-16 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP