Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje år, lika obarmhärtligt slår den till.


Vintertrött

Mörkret så här års
känns lika övermäktigt
i mig
varje år

Jag vill gå i idé
Jag vill sova dygnet runt
Jag vill äta kolhydrater
Jag vill fälla en tår

Mörkret så här års
känns som en tung matta
över mig
utan undantag
varje år

Jag gör mig en grotta
av musik
av skrivande
av filtar
av böcker

där sitter jag
tills våren säger till




Fri vers (Prosapoesi) av Marija M VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-15 21:00



Bookmark and Share


  materia2k
Julen är svår. Antalet självmord ökar. :(

Men bra och fin text.
2023-12-21

    ej medlem längre
björnlik?
2023-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP