Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Var är jag? På promenad på Phuket ellr nyss väckt av en ettrig telefonsignal, framför TV:n??


Att vakna framför TV:n en sen fredag kväll…

Har Du någon gång somnat framför TV:n en sen fredag kväll och sedan blivit väckt av en ettrig, envis telefonsignal. Och när Du svarar så vet Du absolut inte var Du är, vilken dag det är. Allt är som i en tät dimma. Särskilt inne i skallen. Den som ringer måste nog undra hur det är fatt.
För min del var det extra pinsamt. Inte kunde jag skylla på någon grogg. För när man måste ta stark antibiotika så är all sprit bara ”no-no”. Så det var bara att erkänna saken, och istället skylla på Bredspektra-Antibiotika-Tablettena som ställt till det igen. Mitt osammanhängande tal hörde väl snarast ihop med inneboende trötthet på grund av jet-lag, att blanda ihop tidzonen från Thailand med den från Sverige. När klockan är näst-intill midnatt i Stockholm så är den bara barnet i Phuket. Då förstår säkert alla hur rörigt det var på mitt huvudkontor. KAOS gånger KAOS (och lite till…).
Ungefär allt det där hände mig. Plus, minus lite till. Så det kan bli. När man nickar till framför TV:n, världens starkaste drog. Har sådant där hänt Dig nån gång?




Övriga genrer (Kåseri) av Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-16 00:21



Bookmark and Share


  Sören Turesson VIP
Mina utarbetade föräldrar började när de blivit äldre att undantagslöst somna framför TV och jag skäms över min oförmåga att ha en riktig empatisk förståelse för deras belägenhet den enda skylla på är/var min relativa ungdom
2023-12-19

  Evelyn Falk Möller VIP
Nix :)
Men den är rena sömnpillret så jag förstår att det lätt händer.
2023-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Johan Alexander Malmsten
Bengt Johan Alexander Malmsten VIP