Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk på det

Man borde kanske
tänka mer på
ringarna på vattnet

än på den
kastade stenen




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-12-16 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP