Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vänner

vi finns där för varandra
ventilerar stort och smått
församlades alla fyra
jag tog en avokadosallad
det betydligt mer lättsmält
ingen jultallrik mera
Efter 4 timmars nyheter
och kramar
var inget öga torrt




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2023-12-16 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP